Vän till TMU

 Vän till TMU

”De… drog ihop en väldig mängd fisk… de vinkade åt sina kamrater i den andra båten att komma och hjälpa till.” (Luk 5:6-7)

Vi på TMU är tacksamma över allt Gud gör! Många unga lär känna Guds nåd och börjar brinna för att fler ska lära känna Jesus. Vi drömmer om fler elever och ännu mer av evangeliet till världen. Visionen lever!

Samtidigt räcker vi inte till. TMU har alltid drivits i tro, utan tillräckliga ekonomiska medel. Därför vill vi vinka till dig: Kom och hjälp till! Stå med oss i bön och givande.

Att vara vän till TMU innebär kort och gott att be och ge! Att be för elever, team och ledare och regelbundet ge en gåva till TMU:s arbete. Det viktigaste är inte längden på bönerna eller beloppet på kontot utan att hjärtat är med!

Klicka här för att registrera autogirogivande eller gå in på din bank och gör en stående överföring till
TMU:s bankkonto i Swedbank.
Clearingnummer 8150-5
Kontonummer 694 154 125 – 9

Spontangåvogivare

Självklart är du även välkommen att stå med oss med spontana gåvor när du vill och Herren manar dig att ge. En engångssumma eller givande då och då, via tex Swish eller bankgiro. Just nu samlar vi in en jubileumsgåva för att fira våra 40 år av arbete för Guds rike. Jubileumsgåvan går oavkortat till en ny minibuss som ska ta oss och evangeliet ut i vårt land på nya vägar. 

Stödföretag

Det finns olika sätt för dig och ditt företag att stötta oss på. Hör gärna av er om ni vill vara med!

Stödförsamling

Vi är tacksamma över våra stödförsamlingar.
Vi berättar gärna vad det innebär och hur din församling kan koppla ihop med oss.

Bankgiro: 5016-3526

Swish: 123 245 00 88

 

Bön

Bön gör skillnad. Det stängda öppnas, det nya vaknar. Förändring är möjlig, för Gud är på riktigt. Be med oss!

Vi är tacksamma för de böner som du ber för oss och tillsammans med oss. Kom gärna och hälsa på oss en dag, se hur vi arbetar och fortsätt sedan att bära oss genom förbön.

Berätta gärna för oss om du ber för oss, vi blir uppmuntrade! Det gör också att vi kan dela med oss av våra böneämnen, utmaningar och vår tacksamhet till dig. Om du fått något tilltal som rör oss vill vi mer än gärna få del av det.

Stående böneämnen:

Bibelskola Livskraft

Eleverna och det goda verk som Gud gör i dem. Vi ber om upprättelse, om utrusning och tackar för Guds vilja i det som rör Bibelskola Livskraft.

TEAM-kursen

Att teamarna ska få gå i Guds kraft på sina olika praktikplatser och få se med Hans ögon. Att de i sina team får ha mycket kärlek till varandra. Be för ledarna och personalen för kursen. Tacka för att Guds rike får breda ut sig mer genom TEAM!

TMUs personal

Vi behöver alltid mer av Den Helige Andes hjälp, kraft och ledning!

Olika event som Team Med Uppdrag är engagerade i 

Vi är delaktiga under flera olika event under året så som påskkonferensen Tre dagar i Huskvarna, Sweden rock i Blekinge samt att vi t.ex. anordnar bön-och lovsångsdygn på Ralingsåsgården. Var gärna med och be för de olika eventen, att människor ska få se vem Jesus är, att de är älskade och värdefulla och för allt praktiskt runt omkring!

Tid

Du kan bli en del av vårt arbete, ge av din tid och talang. Häng på, vi bygger nåt större!

Det är ovärderligt att ha människor runtomkring oss som kan tänka sig att backa upp och vara bärare i vårt arbete. Därför letar vi efter dig som kan tänka dig att ge till oss av din tid och talang.

Det kan handla om praktiska insatser på Ralingsåsgården, att meka med TMUs bilar en dag eller att måla en vägg eller liknande.

Oavsett hur länge, hur liten eller stor sak det är så behövs du!