UTBILDNINGAR

Bibelskola Livskraft

För dig som längtar efter att upptäcka att livet med Jesus är på riktigt. Vi hjälper dig att växa i din tro eller hitta den för första gången. I fokus under året står gudsbilden och efterföljelsen till Jesus. I ljuset av vem Gud är får våra liv och vår värld rätt perspektiv. Året på bibelskola innebära upprättelse och helande, förnyelse och äventyr. Året fylls av gemenskap, sköna utmaningar och kombinerar teori med praktik, både individuellt och i team. Ett år som förvandlar dig och ger dig minnen för livet!

TEAM-Ungdom

TEAM-Ungdom är vår teamutbildning där du inte bara blir matad med bra undervisning, utan får vara med själv och göra skillnad som ledare bland tonåringar på en fritidsgård, högstadieskola eller församling. Dessutom behöver du inte göra det ensam utan får stå sida vid sida med en eller flera teamkamrater. Undervisning kombineras med handledning, där erfarna ledare vill hjälpa dig växa i tjänst för Gud.

TEAM-Pionjär

TEAM-Pionjär är vår teamutbildning som görs i samarbete med Gå ut mission. Utbildningen ger dig möjligheter att växa vidare i din tro, att utveckla just dina gåvor och pröva på nya saker som du inte gjort tidigare. Samtidigt får du vara med och bidra till att nya människor får höra talas om Jesus, genom församlingsplantering i Sverige och kampanjresa bland onådda folkgrupper utomlands.

TEAM-Leda(s)

TEAM-Leda(s) är vår teamutbildning på Ralingsåsgården där du får tränas i ledarskap på olika sätt. Du får sätta samman ditt eget schema utifrån intresse. Utbildningen bygger på undervisning, praktisk ledarträning och handledning av erfarna ledare som vill hjälpa dig växa i tjänst för Gud.