Utbildningar

Bibelskola Livskraft

En lärjungaskola för dig som längtar efter att upptäcka om livet med Jesus är på riktigt. Vi vill hjälpa dig att växa i din tro eller hitta den för första gången. I fokus under året står gudsbilden och efterföljelsen till Jesus. I ljuset av vem Gud är får våra liv och vår värld rätt perspektiv. Därför kan ett år på bibelskola innebära upprättelse och helande, förnyelse och äventyr. Året fylls av gemenskap, sköna utmaningar och kombinerar teori med praktik, både individuellt och i team. Ett år som förvandlar dig och ger dig minnen för livet!

TEAM-Pionjär

TEAM-Pionjär är vår teamutbildning som görs i samarbete med Gå ut mission. Utbildningen ger dig möjligheter att växa vidare i din tro, att utveckla just dina gåvor och pröva på nya saker som du inte gjort tidigare. Samtidigt får du vara med och bidra till att nya människor får höra talas om Jesus, genom församlingsplantering i Sverige och kampanjresa bland onådda folkgrupper utomlands.

TEAM-Leda[s]

TEAM-Leda(s) är vår teamutbildning på Ralingsåsgården där du får tränas i ledarskap på olika sätt. Du får sätta samman ditt eget schema utifrån intresse. Utbildningen bygger på undervisning, praktisk ledarträning och handledning av erfarna ledare som vill hjälpa dig växa i tjänst för Gud.

TMU-Online

Längtar du efter att följa Jesus lite närmare? I vår online-kurs får man varannan vecka en halvtimmes undervisning och så möts man i smågrupper där man samtalar om undervisningen, vad som rör sig i mitt liv och vad som drar mig närmare Jesus.